Werkplaats

Visie:
Als motorrijders weten we als geen ander dat je motor deugdelijk onderhoud vereist. Daarom besteden we veel aandacht aan onderhoudsbeurten en reparaties. Waar nodig geven we advies om je motor in goede conditie te houden. We zijn bedreven in het uitvoeren van onderhoud van alle Japanse en Europese motormerken en eventuele onvoorziene reparaties worden alleen in overleg met jou uitgevoerd. Dus geen verrassingen achteraf.

Openingstijden werkplaats:
Onze werkplaats werkt, van dinsdag t/m donderdag, uitsluitend volgens afspraak. Op zaterdag kunt u 'gewoon' langskomen en helpen we u (indien mogelijk) direct. Voor een afspraak kunt u bellen of een sms sturen naar telefoonnummer 06-46313804. Dit kan van dinsdag t/m donderdag en op zaterdag van 08:30u tot 18:00u.

In ons pand beschikken we over een moderne werkplaats, voorzien van  geavanceerde afstel apparatuur.
We hebben ons gespecialiseerd in onderhoud en reparatie van alle Japanse en Europese motoren. Uiteraard hebben wij een vakkundige bandenservice.
Verder kunt u bij ons terecht voor tuning en optimaliseren van vrijwel alle motoren


Schade:
Zou u, onverhoopt, schade aan u motorfiets krijgen, kunnen wij een taxatie voor uw verzekering verzorgen. Ook voor de reparatie van de schade, bent U bij bikes-unlimited aan het juiste adres.

Aankoopkeuring:
Bent u van plan een motor, particulier te kopen?
Bij Bikes-Unlimited kunt u deze laten keuren, alvorens u over gaat tot aankoop.
De kosten voor een aankoopkeuring zijn € 27,50 exclusief BTW

Ons uurtarief bedraagt € 40,00 euro excl. BTW.
Bij reparatie, krijgt u altijd een offerte.
Mochten er gedurende de werkzaamheden, onvoorziene kosten optreden, wordt U hierover bericht. Op deze manier komt u niet voor verrassingen komt te staan.

Onderdelen:
Bikes-Unlimited beschikt over een groot assortiment (ruil)onderdelen. Eventuele reparaties kunnen hierdoor veel goedkoper uitvallen dan aanvankelijk gedacht. Ons streven is om een vaste kring van tevreden klanten op te bouwen. Ben je op zoek naar juist dat ene onderdeel, laat het ons dan even weten.


 

Movies

Movies

 

     Klik op de afbeelding om de door ons geselecteerde videos te bekijken.  

 

 

Links